top of page
  • Foto van schrijverLeen

Aftelkalender Sinterklaas 2022

Hij is er terug, en dan hebben we het niet alleen over de wilde weldoener wiens afbeelding er al enkele weken veelvuldig in alle supermarkten prijkt. Maar over onze aftelkalender voor de Sint.

Onze kinderen weten al zeer goed dat Sinterklaas zaterdag in Antwerpen aankomt. Maar hoeveel nachtjes is het nog slapen vooraleer hij in Brugge is? Wanneer mogen we ons schoentje zetten, en vooral wanneer is het dan 6 december? Een vraag die iedere ouder wel honderd keer krijgt. Tijdens de herfstlockdown in 2020 vonden we hier iets op. We maakten een aftelkalender voor de kindjes. Iedere dag konden ze krassen en soms stond er een speciaal symbooltje op getekend, omdat er op deze dag iets te doen was. Bijvoorbeeld intrede van de Sint of tijd om je brief of tekening te maken.Ook vorig jaar was dit een succes... en dan doen we dit gewoon opnieuw hé!

Met mijn snijplotter (silhouette cameo) kon ik gemakkelijk rondjes uit krasfolie snijden om er op te plaatsen voor dat extra effect.

Maar je kan ook gewoon kleuren of afkruisen. We maakten ook een blanco exemplaar waar je zelf speciale dagen kan aanduiden.


Wil je graag ook mee aftellen? Dan kan je hieronder de kalender downloaden en printen. Ben je hier blij mee? Laat het ons weten en maak er een mooie foto en tag ons op instagram.
download hier de sinkalenders
.
Download • 700KB

74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page