top of page
  • Foto van schrijverLeen

Paasvakantie in zicht

De cijfers liegen er niet om, heel veel gezinnen zitten opnieuw thuis. Voor de 3e maal op rij is het geen paasvakantie zoals we ze kennen. En we zwijgen dan nog over die temperaturen die ons doen denken aan kerstverlof. Omdat het ons de voorbije jaren echt geholpen heeft om wat activiteiten in te plannen die de kindjes deels zelfstandig konden uitvoeren delen we ze graag nog eens met jullie. Hieronder kan je de overzichtelijke paaskalender vinden. We hielden wat plaats voor extra activiteiten of plan B activiteiten.

Wat handig kan zijn als je plots in quarantaine moet...


download de kalender hier
.
Download • 117KB

Daarnaast kan je ook dit handig bundeltje vinden vol met leuke paasactiviteitjes voor kleuters. Wij gebruikten dit vooral als Flore in het tweede of derde kleuter zat. Maar we proberen het deze vakantie ook al eens voor Lise die nu in het eerste kleuter zit.
Paasoefeningen
.pdf
Download PDF • 1.53MB

Voor wie graag bakt of knutselt en op zoek is naar inspiratie neem gerust een kijkje op ons hoogtepunt paasclockdown op instagram. Daar bundelden wij onze activiteiten die we thuis konden doen tijdens de uitgebreide paasvakantie van 2020. We wensen jullie een heerlijke paasvakantie met voldoende rust en lekkere chocolade!

145 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page