top of page
  • Foto van schrijverLeen

Zo maak je een kerstvakantie vol leuke plannen

Ik dacht dat we nog oktober waren toen ik gisteren ontdekte dat over exact één week de scholen dicht gaan voor onze meisjes! Wat vliegt de tijd! En ook de student in huis begint aan zijn blokperiode de komende weken... dus HELP! Vorig jaar maakte ik een kalender om de vakantie wat te plannen. Ik schreef er allerhande activiteiten op om samen met de meisjes te doen. Het was bij ons grotendeels knutselen, maar ook uitstapjes met de fiets naar een nabij gelegen speelplein of bos. Want horeca was toen volledig gesloten, weet je nog?


Ik geloof er in dat een vakantieplanner samen met de dagplanner die ik eerder hier postte rust zullen bieden om de komende weken aan te pakken.


Omdat iedereen deugd heeft van rust en structuur deel ik deze dan ook graag met jullie. Kies zelf uit welk sjabloontje het beste past bij jouw situatie. Misschien heb jij wel oudere kinderen en start hun vakantie pas 24 december. Voor elk wat wils dus.

download hier de gratis kerstvakantieplanner
.
Download • 8.10MB

Geniet er van. Niksen mag , niks moet :) Maar laat wel even hieronder of via Instagram weten welke planner jij het leukst vindt. Liefs!


Gerust Gezin


394 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page